Ølen Betong - hjem

- Velkommen til Murmansk!

Ølen Betong driver stort i Murmansk. Nå åpner avdelingen dørene sine for besøkende fra Haugalandet, og ønsker både gamle og nye Ølen Betong-venner, ansatte og andre interesserte på helgetur 4. – 6. september.

Publisert: 13.05.2015

Generaldirektør for Murmansk-avdelingen Atle Berge og HR-ansvarlig Turid Berge-Olsen i Ølen Betong ønsker velkommen til selskapets anlegg i Murmansk. - Ølen Betong sponser en god del av turen, og vi håper selvsagt flest mulig, både gamle og nye venner og bekjente av Ølen Betong har lyst å bli med.

- Vi ønsker å gi publikum fra distriktet muligheten til å se hvordan vi driver i Murmansk og lære mer om satsingen vår i Russland. I løpet av helgen får de besøkende omvisning på anleggene våre og blir bedre kjent med produksjonen av Pile Caps. Det utgjør i dag den største delen av virksomheten vår der oppe, sier Turid Berge-Olsen, HR-ansvarlig i Ølen Betong.

Ølen Betong setter opp charterfly som går direkte fra Haugesund lufthavn Karmøy til Murmansk 4. september. I tillegg til besøk og omvisning på betong-anlegget vil gjestene også bli tatt med på severdigheter i Murmansk.

Det er ti år siden generaldirektør for Ølen Betong i Russland, Atle Berge, først tok turen til Murmansk med tanke på å etablere egen avdeling i Russland. I fjor fikk selskapet en av sine største kontrakter noensinne, og produserer nå pælehodefundamenter til et av verdens største gassfelt.

- Ølen Betong sponser en god del av turen, og vi håper selvsagt flest mulig, både gamle og nye venner og bekjente av Ølen Betong har lyst å bli med. Virksomheten i Murmansk har vokst seg stor i løpet av de siste årene. Denne turen er en unik mulighet til å få et innblikk i hva en lokal Vindafjord-bedrift har klart å få til i et utfordrende, internasjonalt marked, sier Berge-Olsen.

Les invitasjonen fra Ølen Betong (pdf)