Ølen Betong - hjem

Ølen Betong på Anlegg 2014

I helgen 23. - 25. mai ble anleggsmessen i Haugesund arrangert. Etter mye regn og sterk vind dagen før åpning, ble hele messen gjennomført i strålende sol. Utstillingene åpnet fredag formiddag og hold åpent til søndag ettermiddag. Sammen med 93 andre firmaer var Ølen Betong på plass med sin utstilling.

Publisert: 26.05.2014

Ølen Betongs stand på anleggsmessen i Haugesund
Klar for åpning fredag formiddag

Betongvareavdelingen stilte ut aktuelle vann og avløps produkter i betong, spesial laget betongbord for anledningen, samt en kumring med sand og leker i. Sandkassen ble et populært besøksmål for de yngste, og mange foreldre fikk nesten ikke barna med seg videre.

Divisjon ferdigbetong stilte ut en splitter ny betongbil, og det var stor interesse fra publikum om kjøreegenskaper, høyden på hytten, og ikke minst den nye profileringen som nå gjøres på alle nye betongbiler.

Det ble også stilt ut småbiler (modeller i 1:50 format) og servert vaffel med Ølen Betong logo, fra splitter nytt Ølen Betong telt. Representantene fra oss som var med på messen er svært fornøyd med besøket, og interessen for våre produkter. Messen ble en suksess for det lokale MEF (Maskinentreprenørenes forbund) og de regner med at det var et sted mellom 10.000 – 12.000 besøkende på området sør for Amanda på Raglamyr.

Se flere bilder fra messen? Besøk vår Facebook-side.

Modellbiler laget av Nils Arvid Totland
Tro kopi! Modellbiler laget av Nils Arvid Totland.
Ølen Betongs representanter på anleggsmessen. Fra venstre: Stian Berge, Jostein Knutsen, Knut Magne Østenstad, Gudmund Thomassen, Turid Berge-Olsen og Roar Vigre
F.v.: Stian Berge, Jostein Knutsen, Knut Magne Østenstad, Gudmund Thomassen, Turid Berge-Olsen og Roar Vigre