Ølen Betong - hjem

Åpnet Fana-anlegg med kundebesøk

Leveransene til E 39 går for fullt fra Ølen Betongs nye anlegg på Fana. Statens vegvesen og Veidekke ble bedre kjent med betongleverandøren på rundtur til alle Ølen Betongs anlegg i Bergen.

Publisert: 11.07.2016

Av Kari Aakra, Medvind24

- Det er en fordel både for oss og kundene at de kjenner oss og dem som jobber på anleggene. Derfor inviterte vi med oss flere representanter på rundtur, sier Knut Ståle Lyngstad, leder for Ølen Betongs avdeling i Bergen.

En delegasjon fra kundene fikk blant annet se det helt nye anlegget på Fana, der første leveranse til E 39 Os - Bergen gikk mandag 20.juni.

Ekspansiv region

Anleggene på Laksevåg og Askøy produserer betong til privatkunder og andre entreprenører. Det nye anlegget leverer hovedsakelig til E 39 og Ulriken. Etter hvert vil også Fana levere til andre prosjekter.

- Dette er en viktig region for oss. Bergen vokser vestover, og det er stor byggeaktivitet i forbindelse med blant annet Flesland og bybanen, sier Lyngstad.

De besøkende ble bedre kjent med Ølen Betongs eget web-baserte kontroll- og kvalitetssystem Synergi. Systemet brukes i samhandlingen med kunder, og Ølen Betong har på flere store oppdrag levert Synergi Kundeportaler der kundene får full innsikt i leveranser, status og fremdrift for hvert prosjekt.

Imponerte kundene

Formann i Veidekke Entrprenør AS, Leif Erik Beck var en av de besøkende på anleggene. Han sier kunden er svært fornøyd med leveringen av konstruksjonsbetong, og at det var nyttig å bli enda bedre kjent med både anleggene og folket bak.

- Det er også betryggende å se hvilket fokus de har på teknologi, både lokalt og sentralt i Ølen Betong. På det mobile verket i Rådalen knuser de selv tilslag; en spennende prosess vi ser frem til å høre mer om. Dette anlegget var imponerende, forteller Beck.