Ølen Betong - hjem

- En perfekt medeier

Sirdal Veibetong er siste tilskudd i Ølen Betong-familien. De fem eierne solgte seg ned i august, og Ølen Betong overtok 30 prosent av aksjene.

Publisert: 08.02.2018

Ølen Betong og Sirdal Veibetong er gamle kjente. Her fra jobben på nye E134 i Skjold i 2015. Foto: Ellen Marie Hagevik

Av Ellen Marie Hagevik, Medvind24.no

- Vi var kommet i en posisjon der vi ble for små til å være så store. Det har vært en lang prosess fram mot løsningen der Ølen Betong gikk inn på eiersiden. Vi er like på mange områder, blant annet med kort vei til beslutninger og fokus på utvikling, og vi ser på dem som en perfekt medeier, sier daglig leder Terje Moen i Sirdal Veibetong.

Firmaet ble stiftet i 2012 av Terje Moen, Knut Strisland, Geir Løland, Preben Øidne og Terje Stålesen. Alle fem er med videre.

- Da Sirdal Veibetong tok kontakt på sensommeren og tilbydde oss å kjøpe en minoritetspost, trengte vi ikke lang tid på å bestemme oss. Vi kjenner dem godt, de er dyktig og gode folk. Her ligger alt til rette for synergieffekter framover, sier daglig leder Svein Atle Berge.

Sirdal Veibetong leverer tjenester innenfor glidestøp av rekkverk, banketter og kantstein. De har blant annet jobbet på E 134 i Stordalen og mellom Skjoldavik og Solheim.

Selskapet teller i dag rundt 30 ansatte, 23 av dem er fast ansatte. De har som Ølen Betong oppdrag over hele landet. I 2016 omsatte Sirdal Veibetong for vel 58 millioner kroner. I år ligger de an til 85 millioner.