Ølen Betong - hjem

Gleder seg til å komme i gang

Lars Norekvål har hatt et kunde og leverandørforhold til Ølen Betong i 17 år. I januar blir han selv en del av staben som økonomi & administrasjonsleder for Ølen Betong og Ølen Betong Transport.

Publisert: 10.01.2017

Lars Norekvål har hatt et kunde og leverandørforhold til Ølen Betong i 17 år. I januar blir han selv en del av staben som økonomi & administrasjonsleder for Ølen Betong og Ølen Betong Transport.

Lars Norekvåls karriere har gått via Skanska, Vassbakk & Stol og DeepWell. Nå står Ølen Betong for tur.

Av Torleif Heggebø, Medvind24.no

Publisert: 10. januar 2017

Siviløkonomen fra Voss gjorde boknar av seg i 1998. Som nyansatt controller i Selmer, senere oppkjøpt av Skanska, fikk han jobb på et gassledningsprosjekt på Bokn. Skjebnen ville at han der traff henne som ble hans kone og mor til parets to sønner, som nå er 7 og 11 år gamle. Prosjektet ble også hans første møte med Ølen Betong. 

Fra Vassbakk & Stol til DeepWell 

- Senere ble det en del reisevirksomhet for Skanska, blant annet to år til Trondheim på et 1,5 milliards prosjekt. Da første gutten meldte sin ankomst, bestemte vi oss for å slå rot på Bokn, forteller Norekvål. Reisevirksomhet i Skanska ble byttet ut med ny jobb som økonomisjef i Vassbakk & Stol. Den stillingen hadde han i 10 år, før han for to år siden ble ansatt som økonomidirektør i oljeserviceselskapet DeepWell. 

- Det var to spennende år, men det var ikke vanskelig å takke ja da jeg fikk tilbud om denne stillingen i Ølen Betong. Jeg kjenner jo bransjen fra kundesiden, og nå får jeg muligheten til å lære mer om produsjonsfasen. Det blir spennende. Jeg kommer til et solid og ekspansivt selskap, som vokser kontrollert, har mange dyktige medarbeidere og som vil bestå i mange tiår framover. Jeg ser fram til å bli en bidragsyter i denne utviklingen, sier Norekvål. 

Hyttebygging, fotball og politikk 

Da vi pratet med Norekvål en fredag ettermiddag, var han og familien på vei til Sauda. 

- Vi kjøpte en gammel hytte i fjor, og har brukt mye av fritiden etterpå til rehabilitering. Hytta er blitt nesten dobbelt så stor som den var, forteller Norekvål. Han regner med at familien kommer til å tilbringe mye tid der i årene framover. Her får han mulighet til å drive med en av fritidssyslene sine som er å stå på ski. Fotball står også på aktivitetslisten. 

- Jeg tok på meg trenerrollen da minstemann begynte med fotball for tre år siden. Det er en hyggelig adspredelse, sier han. Politiker har han også vært, men snakker mindre om det. Det ble med én periode i kommunestyret, som varaordfører for Høgre i årene 2011 til 2015.