Ølen Betong - hjem

Nye web- og facebook sider

Ølen Betong sine websider er nå oppdatert med nytt grafisk uttrykk og ikke minst ny teknisk plattform i bakkant. Vi har også etablert oss på Facebook.

Publisert: 30.08.2013

Skjermdump av Facebook-siden vår

I sommer la vi ut offisielle facebook-sider for Ølen Betong, og våre websider er nå oppdatert med nytt grafisk uttrykk på ny publiseringsplattform.

Oppdatert uttrykk

De nye websidene har et mer moderne utrykk enn de forrige. De er i tillegg designet til å justere seg dynamisk til visning på nettbrett og telefon. Vi håper de faller i smak og at dere vil bruke dem for info og ikke minst til å finne kontaktinformasjon og lignende.

Facebook

Vi har også etablert en offisiell Facebook-side som vil være en kanal for små og store hendelser vi ønsker å kommunisere ut. Gjerne i tillegg til her på websidene. Vi ønsker at så mange som mulig liker oss, så gå til facebook.com/olenbetong .

Vi vil også svare på henvendelser på denne siden. Via mobil eller nettbret, er det bare å søke opp Ølen Betong og gå inn på den som er offisiell side.

Tilbakemeldinger

Vi setter pris på tilbakemeldinger, ris eller ros. Send oss en mail, meld på facebook eller bruk kontaktskjemaet på websidene