Ølen Betong - hjem

Ølen Betong kjøper produsent på Askøy

Ølen Betong har inngått avtale om kjøp av alle aksjene i Askøy Bygg & Betong AS på Askøy, like utenfor Bergen, fra 01.01.2014.

Publisert: 15.11.2013

Due Dilligence

Fabrikken til Askøy Bygg & Betong med kai

I perioden fram til nyttår vil det bli gjennomført en due diligence for å bli kjent med bedriften før endelig overtakelse.

Askøy Bygg & Betong AS har et blandeverk på Askøy som ligger gunstig plassert med egen kai. De har rundt 10 ansatte som har lang erfaring i produksjon og leveranser av ferdigbetong, for det meste til kunder på Askøy. Askøy kommune er en ekspansiv kommune med et spennende marked som ligger rett utenfor Bergen.

Strategisk beslutning

Ledelse og styre i Ølen Betong ser på dette oppkjøpet som en strategisk riktig beslutning som passer inn selskapet sin satsning i Bergensregionen. Bedriften vil med to blandeverk sikre leveransedyktighet til dagens kunder, og også bedre muligheten til å påta seg større prosjekter i Bergen.

Oppkjøpet fører til at Ølen Betong nå er inne som eier på 18 stasjoner for ferdigbetong i Norge, samt to elementfabrikker, en betongvarefabrikk med flere utsalg av betongvarer, samt elementfabrikk og betongblandeverk i Russland.

For ytterligere opplysninger, kontakt divisjonsleder ferdigbetong Kenneth Nielsen, tel 4811 6025 eller daglig leder Svein Atle Berge, tel 9077 2531.