Ølen Betong - hjem

Ølen Betong vinner av Klimaprisen 2020

Ølen Betong ble tildelt Klimaprisen ved årets ByggArena i Haugesund.

Publisert: 30.10.2020

Daglig leder i Ølen Betong, Lars Norekvål, er stolt over at bedriften ble kåret til Klimaprisen 2020. Foto: Næringsforeningen på Haugalandet.

- Vi er stolte av å få denne prisen, og det er flott at bedriften og de ansatte får annerkjennelse for arbeidet som blir gjort for å skape en bærekraftig utvikling, sier Lars Norekvål i Ølen Betong som i dag mottok prisen.

Klimaprisen tildeles den person, eller virksomhet, som i løpet av året har utmerket seg med å sette effektiv, bærekraftig og fremtidsrettet miljøtenkning på agendaen. Dette gjennom å inspirere, lede, gjennomføre tiltak, eller på andre måter stimulere til at Haugalandet beveger seg i en grønnere retning, forteller Næringsforeningen på Haugalandet i en pressemelding. Næringsforeningen er arrangør av den årlige konferansen ByggArena i Haugesund. 

Ølen Betong var sammen med Hatteland Bygg og Breidablikkgården Eiendom de tre finalistene i kåringen. 

I vurderingen til komiteen ble det lagt vekt på at kanditaten måtte ha vært villig til å satse på bærekraftige løsninger i lys av at dette kunne øke deres konkurransekraft i markedet. 

- Den kandidaten som har fått toppscore i komiteen tilfredsstiller disse føringene på en glimrende måte. Det er satt fokus på bærekraft og det gjøres investeringer i løsninger som vil inspirere andre. En ser imidlertid at godt klimaarbeid er kontinuerlig klimaarbeid. En kommer aldri i mål. Nye prosjekt og forbedringer må initieres, heter det videre i vurderingen.