Ølen Betong - hjem

Produkjsonsstart i ny hall

Sandnes & Jærbetong har utvidet produksjonshallen med mer enn 1000 kvadratmeter, og har nå et produksjonsareal på 7000 kvadrat under tak.

Publisert: 05.02.2018

1. desember ble gulvet i den nye hallen støpt, og 1. februar starter Sandnes & Jærbetong produksjonen i storhallen på Nærbø.

Av Kari Aakra, Medvind24.no

- Med en utviding på ytterligere 1050 kvadratmeter, får vi et betydelig større produksjonsareal. Totalt areal under tak blir 7000 kvadrat, hvor den største hallen er 126 meter lang. Alle hallene blir også oppgradert med lys og varme. Ved å ha oppvarmede haller vil vi få et helt annet klima for elementproduksjonen. Det vil bidra til å effektivisere produksjonen og gi oss enda bedre produkter, sier daglig leder Tor Magne Kvia.

Selskapets leveranser av ulike betongdekker har gitt resultater, og stadig flere kunder tar i bruk spesialproduktene fra Sandnes & Jærbetong.

- Vi startet produksjon av plattendekker og bubble dekker for ti år siden, og etterspørselen har økt de siste årene. I 2018 skal vi levere til en rekke nye kunder, både lokalt og til prosjekter både på sør- og østlandet, forteller Kvia.

Blant annet skal det innen påsken 2018 være levert 7000 kvadratmeter plattendekker til Kruse Smiths store nærings- og boligbygg i Hillevågsveien i Stavanger. I løpet av våren 2018 vil også bubbledekker fra Jæren leveres til nærings- og boligbyggene Orkla City og Fjellhammer Torg i Oslo. Totalt 5400 kvadratmeter dekker går med til disse to prosjektene.