Ølen Betong - hjem

Rekordsommer i nord

– Det er viktig at vi satser skikkelig, sier produksjonsleder i Hammerfest, Jim Ronny Hansen. Oppgradering av Havøygavlen vindkraftverk, store kaiprosjekt og ikke minst oppstart av Nye Hammerfest Sykehus gir rekordaktivitet i sommer.

Publisert: 17.08.2020

Ølen Betongs avdeling i Hammerfest trives med høyt tempo. F.v. Freddy Karlsen, produksjonsleder Jim Ronny Hansen, Hans Martin Hansen og Eugenijus Aliukas.

Hansen har jobbet i Ølen Betong sin avdeling i Hammerfest siden 2004, han trives med høyt tempo og mener selv han fungerer som potet i driften.

– Jeg skal nok sitte en del på kontoret, men jeg er med på det meste som skjer, sier Jim Ronny og roser gjengen som i dag teller fem medarbeidere. En sommer med store prosjekter gir også utfordringer med ferieavviklingen.

– Det er første sommeren på 15 år at folk ikke kan ta fellesferie, men ingen fortviler over det.

I begynnelsen av juni la helseminister Bent Høie ned grunnsteinen i det som skal bli Nye Hammerfest Sykehus, etter planen skal det nye sykehuset stå klart for innflytting i 2025.

– Det blir en stor jobb for oss. Vi skal levere 5000 kubikk over en periode på to år, forteller Jim Ronny. Bygget blir ifølge egne nettsider fire etasjer høyt og omtrent 33 000 kvadratmeter stort.

– Nå har vi hatt en vintersesong her oppe med veldig mye snø. Og koronatiden gav oss noen rolige uker, men etter påske smalt det skikkelig. Nå er det viktig at vi knaller på, mener produksjonslederen optimistisk.