Ølen Betong - hjem

Seminardager for betongvare

Torsdag og fredag 6. og 7. mars inviterte Ølen Betong sammen med Basal, VA-bransjen på Haugalandet til seminar om nye produkter som oppfyller nye og strengere krav innenfor overvannshåndterering.

Publisert: 21.03.2014

Fra første samlingsdag på Rica Maritim i Haugesund
Adm. direktør i Basal Erik B. Dye

Briljant

Etter at salgsleder betongvare i Ølen Betong, Knut Magne Østenstad ønsket velkommen og presenterte Ølen Betong, overtok Basal podiet representert ved Erik Dye, Terje Reiersen og Geir Sogge Johnsen med sine foredrag.

De viktigste temaene var overvannshåndtering, info om ny Basal Briljantkum med perfekte hydrauliske renneløp, dimensjonering, lover og regler innenfor Betorens som omhandler Oljeutskillere, Fettutskillere og Slamavskillere samt info om ny Optikum i Ø650 mm.

32 personer fra kommuner, entreprenører og konsulenter deltok på seminaret som ble arrangert i Haugesund.

Fra samlingen i Ølensvåg

Bedriftsbesøk i Ølensvåg

7. mars inviterte Ølen Betong til bedriftsbesøk på fabrikken i Ølensvåg med fokus på pumpestasjoner. Etter en omvisning i fabrikken holdt Ole Eikeland foredrag om produkter i gategods og rett montering av disse produktene. Geir Sogge Johnsen tok så over podiet og snakket om pumpestasjoner der det i de seneste årene er blitt mer og mer vanlig å bruke betongtanker.

Samtidig med at seminaret i Ølensvåg ble avholdt, monterte Vindafjord kommune opp den første pumpestasjonen med betongtank i vårt nærområde på Kvassaneset i Ølensvåg. Vi i Ølen Betong er selvfølgelig stolt over at vår egen kommune valgte løsning med pumper fra Axflow og betongtank fra Ølen Betong.

ØBs Øyvind Romarheim viser ekte engasjement

Nye seminarer til høsten

Ølen Betong har fått gode tilbakemeldinger på seminarene om nye produkter samt regler og dimensjonering av disse. Til høsten vil det bli arrangert nye seminar for driftspersonell og brukere av våre produkter. Ta kontakt med Knut Magne Østenstad om det er interesse for å være med på disse.

Presentasjon av pumpestasjoner