Stålkontroll på veisikring

SVB Gruppen jobber med veisikring og leverer veibetong. Nå utvider de tjenestetilbudet og satser sterkt på leveranser innen stålrekkverk, dermed blir de en totalleverandør av rekkverk, betong og stål til hele landet.

Publisert: 15.08.2020

Image
Foto: BRKLYN

 - Dette var et viktig steg for oss og en naturlig utvikling av selskapet og kompetansen vår, forteller Terje Moen, daglig leder i SVB Gruppen som er morselskapet for Sirdal Veisikring og Sirdal Veibetong. Ølen Betong gikk inn på eiersiden tilbake i 2017, og i 2019 kjøpte selskapet seg inn med større andel, og er nå største eier med 50 prosent.

Image
Daglig leder i SVB Gruppen, Terje Moen. Foto: BRKLYN

Satsingen innen stålrekkverk gikk offisielt i gang i juni. Da begynte fem nye medarbeidere som sammen med driftsleder Geir K. Kjeldsen skal levere stålrekkverk med landsdekkende kapasitet. En ny rekkverksrigg forventes inn i juli fra AMV i Flekkefjord, i tillegg har SVB Gruppen kjøpt opp selskapet Telemark Områdesikring og fått med en god del utstyr på kjøpet. I slutten av juni er de klare til å starte på oppdrag. 

 - På relativt kort tid har vi bygd opp god kunnskap og kapasitet innen montering av stålrekkverk. Sammen med tjenestene våre innen veibetong vil synergiene bli viktige i markedet. Ofte er det samme kunden vi forholder oss til, og de vil da slippe å forholde seg til to forskjellige underleverandører for disse tjenestene, sier Moen og legger til at de allerede har prosjekter klare for den nye stål-satsingen, blant annet Vålerengatunnelen i Oslo for AF Gruppen, Arnanipa i Bergen for Risa, og et prosjekt i Vinje i Telemark.

Fra hovedkontoret på Tonstad koordinerer SVB Gruppen leveranser av veibetong og veisikring til kunder og prosjekter over hele landet. Med egen maskinpark, verksted på Konsmo og en stab på 29 medarbeidere leverer de både kvalitet og kompetanse på mindre og større veiprosjekter. SVB Gruppen har tidligere levert veibetong til blant annet Ryfast, Hardangerbrua, og nye E39 i Bergen hvor leveransen ble på rundt 70 000 meter rekkverk i betong. 

Available jobs

Arkiv

2021

2020

Flere saker:

2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021