Ølen Betong - hjem

Store landbruksjobber

Hå Element har sikret seg varierte jobber for i år, både på Jæren og i Sandeid.

Publisert: 15.02.2021

Daglig leder i Hå Element, Randi S. Egeland, er glad for at 2021 ser ut til å bli et lyst år.


– Her på Jæren har vi fått inn mange jobber, spesielt i landbruket. Vi skal levere 16 000 kvadrat med betongelement til landbruksnæringen. Selv om koronaen påvirker mye i samfunnet går jo landbruket sin vante gang, og kanskje forbrukeren til og med er blitt mer bevisst på å kjøpe norsk mat, sier daglig leder i Hå Element, Randi S. Egeland.

I distriktet til Hå Element sin avdeling på Varhaug skal det bygges ca. 30 driftsbygninger den neste tiden. Det er både fjøs og hønsehus i varierende størrelse.

– Landbruket viser en imponerende investeringsvilje her, og dette sikrer at vi har fått en mye bedre inngang på 2021 enn først fryktet, mener Randi.

Ved avdelingen i Sandeid har de også sikret seg flere nye og store lokale jobber. Her skal Hå Element blant annet levere til nybygg hos Vatland Bil, Ølen Betong Gruppen sitt nye bygg på Gismarvik og en boligblokk på Stord for å nevne noe.

– Det er også godt å se at vi har mye å regne på for 2021 selv om konkurransen er knallhard. Vi er optimistiske med tanke på oppdrag i år, sier Egeland.

Hå Element består av elementfabrikken på Varhaug, tidligere Hårr Betong på Vigrestad og den tidligere Ølen Betong-avdelingen i Sandeid. Til sammen har selskapet ca. 110 ansatte.